Snacks till TV-soffan



Äta framför tv:n ska man ju inte göra, men faller man ändå för frestelsen så kan
man knapra på goda rödbets/palsternackschips med lite flingsalt på.
Luras inte av de som finns i affären för de innehåller rätt mkt fett ändå.
Du gör dom enkelt själv! och framförallt....du vet hur dom är gjorda!

Skiva palsternacka och rödbetor tunt och bre ut på bakplåtspapper.
Köp sånt bubbligt bakpapper som släpper igenom luft under annars är risken
att de torkar fast i pappret.
Kör på lägsta värmen om du har vanlig ugn, ca 45 grader, tills de känns torra och knapriga.
Med speciell torkugn kan man ha lägre temp och lägre tid.

Vill man lyxa till det kan man droppa lite olivolja över chipsen.

/Marianne

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Matbloggstoppen