Forts. Såhär blev det :)
Såhär blev det!:) Jag gjorde en lövbiff på planka, fylld med parmaskinka
och västerbottensost, panerade och vill man se mer exakt så finns det ett tidigare
recept här i bloggen på Cordon bleu under middagstips:)
Potatismoset är klassiskt.........kokat potatis, mjölk och smör, äggulor
salt, peppar men har satt i rätt mkt hackad persilja
Majonäsen på toppen smakar mkt dragon och persilja
Majonäs: 1 äggula
1 tsk dijonsenap
1 msk vitvinsvinäger
1 msk torkad dragon
rejält med hackad persila
Ca 4 dl rapsolja
salt & peppar
Vispa med elvisp så går det snabbt och smidigt.
Jag gjorde även min vitvinssås som passade bra även till nötkött:)
Jo, jag tror det uppskattades:)
/Marianne OBS!! Glöm inte bort: www.egenvispatgoesgreen.blogg.se
Tack för din kommentar och besök på min blogg.
Vilken härlig blogg du har den kommer jag gärna att besöka igen.