Lördagen på egenvispat:)



Idag har jag för ovanligheten gjort kanelbullar( special förståss;)
Jag gör en vanlig bulldeg på 1/2 liter men tillsätter 2 ägg.
Fyllningen är smör, kanel, socker, vaniljsocker och ljus sirap.
De blir knäckiga och goda.
Smör ska man inte snåla med om man vill ha goda bullar:)



En variant av smörkrämskaka med en mörk choklad. Har döpts till Erika kaka.
Nu har båda mina döttrar en egen kaka uppkallade efter sig:)

Idag har det varit fullt ös här på caféet. Massor med folk och fantastiska pratstunder.
Jag har verkligen skaffat mig ett roligt jobb!;)

Imorgon ny arbetsdag.

/Marianne

Kommentarer
Postat av: Märta

Trevligt café och gott fika - synd bara att det är svårt att välja.

2010-07-24 @ 22:39:50
Postat av: Tessan

Fin blogg :)

2010-07-24 @ 22:53:48
URL: http://tessanaslin.blogg.se/
Postat av: felicia

gokväll.

allt bra ?

2010-07-24 @ 23:11:01
URL: http://akerstroms.blogg.se/
Postat av: Hanna

allt bra?=)

2010-07-24 @ 23:26:51
URL: http://hannazlife.blogg.se/
Postat av: Marina

Gott fika och kaffe och en fantastisk utsikt;0)

Har du prövat sätta till en tsk bakpulver till en 1/2 l degspad? Blir extra "pösiga" bullar eller frallor

2010-07-25 @ 02:09:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Matbloggstoppen