Hälsorecept v.1: Sötpotatis,Serranoskinka,coleslaw
Dagens middagstips är: Serranoskinka, ugnsbakad sötpotatis
mager coleslaw , spenatblad och en tunn skiva
med ädelost.
Coleslaw: finriven vitkål, finskuret äpple lite lätt- majonäs
och lätt- yoghurt, salt och peppar. Rör ihop allt
och låt stå en stund innan servering
Jag gillar sötpotatis såväl i mat som i desserter. Den är rik på
betakaroten och en riktigt bra antioxidantkälla.
Hudens vän sägs det:)
Här har jag bara vänt den i lite olivolja och rostat i ugn på 225 grader.
Lite flingsalt som krydda.
En tunn skiva ädelost sätter piff.
Idag har det varit bistert kallt ute , -30 och i samförstånd med dogsen så blev
det en lite kortare prommissträcka idag. Hoppas på mildare väder:(
/Marianne