Veckomeny 1, fredag: Grillad sparris med bresaola, getost & mild örtdressing



På en fredag vill man äta nåt extra eller hur?:)
Här har jag grillad sparris, en getost  med mycket smak
Bresaola  och en mild örtolja med timjan, körvel och dragon ( torkade kryddor)
olivolja och lite vinäger ( 3+1 del)
Lite färsk timjan  på toppen och ngr varv med pepparkvarnen.



Ha en bra fredag! Hoppas ni lagar just detta;)
/Marianne

Kommentarer
Postat av: E

Ser supergott ut, det måste ja absolut testa :)

2010-04-23 @ 18:08:15
Postat av: Anonym

Vad kul att du testar det:) Det smakade massor gott;)

/Marianne

2010-04-23 @ 20:12:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Matbloggstoppen