Lyxig cheesecake/paj



En jättegod cheesecake eller paj ,vad man nu väljer att kalla den:)



Krossa digestivekex grovt ( behöver inte vara supersmått) Blanda med
smält smör och tryck ut i mindre formar med löstagbar botten.

Vispa ägg, strösocker, grädde och creamcheese så att det blandas ordentligt.
Till 2 formar har jag: 1 ägg, 1 dl creamcheese och 1/2 dl grädde ca 2 msk socker

Tärna även ett päron smått och rör i. Fördela äggsmeten på digestivekexen (utan att
förgrädda kex smulet)
Grädda 175 grader ca 8 min eller tills smeten stannat.



Låt svalna och lyft ur formarna. Servera med vispad grädde och blåbär.



/Marianne

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Matbloggstoppen