Lunch dag 4: Spenatfrittata m. melonsalsa & kalkon

Dagens frukost bestod av min havregrynsgröt och havremjölk ( hm............kommer inte att köpa mer av den när den tar slut, ska prova soyamjölk)
Sedan blev det ett träningspass inomhus på löpband. Vädret är slask slask och åter slask:(
Min lunch smakade toppen!
Spenatfrittata: 4 ägg
4 msk havregrädde
ca 2 dl hackad bladspenat
salt & peppar
Rostade ,saltade Pinjenötter att strö över.
Vispa ihop allt och stek i lite olivolja.
Melonsalsan : tärnad melon och avokado, olivolja, vinäger ( 3+1) salt peppar
Färdigskivat kalkonkött. Lite god olivolja att ringla över.
Tips: När du rostar pinjenötter eller andra nötter och vill ha dom salta , sätt i ngr skvättar vatten tills. med saltet
då fastnar saltet på nötterna.
Nu ska jag dricka en kopp kaffe mmmmmmmmmmmmm...........
En av de tre koppar jag numera tillåter mig;)
Återkommer med middagstips:) / M
Kommentarer
Trackback