Back again;) Älghamburgare med nyttigheter



Har ni redan plockat fram utegrillen så är detta helt kanon:) Om inte
så går det bra med grillpanna:)



Färsk majs, vitkål, äpplen,purjolök och persilja får lite olivolja och flingsalt på sej
och sedan ca 25 min  på 250 graders värme.
Färsk majs är så fantastiskt gott!

 Älgköttfärs med lite soya och viltkryddor.......absolut
inget mer! Låt smakerna komma fram av köttet.....inget ströbröd och ägg här!

 Dressingen är turkisk yoghurt och passerade tomater
salt och peppar. Enkelt och gott.



Grilla tomaterna



Istället för bröd har jag salladsblad, bröd känns bara överflödigt här:)

Hoppas ni provar detta nu;)

Ha en riktigt bra helg alla:)

/Marianne

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Matbloggstoppen