Gräddtårta med smörkolalikör:)



En riktigt god tårta får man om man sätter smörkolalikör i bottnarna.
Hallon gifter sig extra bra med den smaken, sen ska det ju vara mycket
grädde också:)

Här får ni receptet på en riktigt bra tårtbotten: 3 ägg
                                                                    3 dl socker
                                                                    3 dl vetemjöl
                                                                    1 dl kokande vatten
                                                                    2 tsk bakpulver
Vispa ägg och socker pösigt, häll i vattnet och sikta i mjöl och bakpulver
Grädda på 175 grader ca 30 min.

/Marianne

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vilka fantastiska bakverk du gör. Jag undrar hur mycket Smörkolalikör du hade i tårtbotten/Åsa

2010-08-08 @ 13:49:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Matbloggstoppen