Grovt rågbröd m. lingonsylt



Bakade lite imorse för att få nåt gott till kaffet :)
Ett grovt rågbröd som är både gott och lättbakat.

Här har ni receptet: 4 dl grovt rågmjöl
                             3 dl vetemjöl
                             1 tsk salt
                             2 tsk bikarbonat
                             1/2 dl sirap
                             4 dl filmjölk
                             3 msk lingonsylt

Blanda samman alla torra ingredienser i en bunke, sedan
filmjölk, sirap och lingonsylt. Rör snabbt ihop till en smet.
Häll i smord bröad form och grädda i 1 timme på 175 grader.

/ M

Kommentarer
Postat av: victoria

Bakade denna limpa igår kväll och den var supergod...

2010-07-01 @ 18:25:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Matbloggstoppen