Majonäs med sting!
En riktigt, riktigt god majonäs att doppa,dippa i :)
Passar utmärkt till de ugnsrostade grönsakerna som jag presenterar på
www.egenvispatgoesgreen.blogg.se
Ni glömmer väl inte att kolla den sidan?
Jo..........nu har jag ju varit liiiiiiite lat på att uppdatera;)
Men det ligger en massa smarriga vegorecept där:)
Så till Majonäsen:
Det här är en Chili/lime/persiljemajonäs
1 torkad chili
2 äggulor
3 dl olivolja eller rapsolja
saften av 1 lime
salt
Blötlägg den torkade chilin en 1/2 timme. Dela och skrapa ur kärnorna
kör i mixer.Tillsätt sen äggulor och kör mixern medan du häller i olja i en fin stråle.
När majonäsen tagit ihop och blivit krämig saltar du efter smak.
Easy!;)
Vill ni se en liten trött Milla efter prommis ?
Ha en bra kväll!
/Marianne
Kommentarer
Trackback