Majonäs med sting!



En riktigt, riktigt god majonäs att doppa,dippa i :)
Passar utmärkt till de ugnsrostade grönsakerna som jag presenterar på
www.egenvispatgoesgreen.blogg.se

Ni glömmer väl inte att kolla den sidan?
Jo..........nu har jag ju varit liiiiiiite lat på att uppdatera;)
Men det ligger en massa smarriga vegorecept där:)
 
Så till Majonäsen:

Det här är en Chili/lime/persiljemajonäs

1 torkad chili

2 äggulor

3 dl olivolja eller rapsolja

saften av 1 lime

salt

Blötlägg den torkade chilin en 1/2 timme. Dela och skrapa ur kärnorna

kör i mixer.Tillsätt sen äggulor och kör mixern medan du häller i olja i en fin stråle.

När majonäsen tagit ihop och blivit krämig saltar du efter smak.

Easy!;)

Vill ni se en liten trött Milla efter prommis ? 


Ha en bra kväll!
/Marianne


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Matbloggstoppen