Älggryta med potatismosknyten, nektarinsalsa



Hade ni haft en gaffel nu att ta en smakbit kunde jag lovat att ni inte
blivit besvikna;)
Vad är godare än älgkött? Det är det absolut bästa köttet!
Här har jag gjort en mustig gryta som fått koka mör läääääänge.
Kryddat med typiska viltkryddor som enbär, timjan men även cayennepeppar och rosépeppar.

Här har jag använt vårrulledeg igen. Gör potatismos och låt det svalna.
Forma kuvert av vårrulledegen med mos i, riv även över lite VB-ost
Stek i smör tills de är gyllenbruna.

Mmmmmmmmmmmmums



Ha det gott:)
/Marianne

Kommentarer
Postat av: Theresé

Å vad gott det ser ut!! Älgkött är ju det bästa! :)

2010-09-11 @ 10:29:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Matbloggstoppen